Σήμερα η εταιρεία μας διαθέτει μια ευρύτατη ποικιλία προϊόντων ξεπερνώντας τον αριθμό των 100 διαφορετικών κωδικών, τους οποίους διανέμει καθημερινά σε όλη την Ελλάδα.
 
Για την επίτευξη του στόχου αυτού η Μπαράτ Α.Ε.Β.Ε διαθέτει 2 αυτόνομα κέντρα διανομής (Σέρρες και Αθήνα), τα οποία εξυπηρετούν και επιβλέπουν 22 διαφορετικά τοπικά κέντρα διανομής, όπου εμπορικοί αντιπρόσωποι – χονδρέμποροι καλύπτουν τα γεωγραφικά σημεία που δεν είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν μέσω των αυτόνομων κέντρων διανομής, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη γεωγραφική κάλυψη της αγοράς με τα προϊόντα της εταιρείας.
 
Μέσω του δικτύου μας, εκτελούμε, καθημερινά, τις παραγγελίες των πελατών μας από τη Μακεδονία μέχρι και την Κρήτη. Προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες της αγοράς γρήγορα και αποτελεσματικά αυξάνοντας τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας μέρα με τη μέρα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους καταναλωτές μας να γευτούν τα χειροποίητα προϊόντα μας όπου και αν βρίσκονται.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!